onsdag 10 juni 2015

Göteborgs Skönaste Godisbutik



Göteborgs Skönaste Godisbutik
Många som jag har hört tala om det säger att det är Sega Gubben, men å andra sidan så har jag bara hört de som gillar sega gubben tala om Göteborgs skönaste godisbutik, så vad säger man egentligen?

Är det bara Sega Gubben som kan komma på fråga, eller finns det andra kandidater till titeln som är värda namnet och på allvar kan hota den mest välsorterade godisbutiken med färskt kvalitetsgodis i Göteborg?

Lösgodis, Smågodis är så färskt att en del tycket det känns konstigt eller åtminstone ovanligt att äta sitt favoritgodis när det är färskt som aldrig förr, men om de låter påsen ligga så kommer det superfärska godiset att så småningom börja smaka som vanligt igen. Ett bra test för godis kan det va, eller hur.
SegaGubben
 
Sega Gubben
 
Och hemligheten med det super färska Lösgodiset som också såldes som smågodis
 
 
Enligt privatdetektiver som har spionerat fram varför godiset alltid kan vara så färskt hos Sega Gubben så finns förklaringen till att deras superfärska Smågodis & Lösgodis helt enkelt i att godiset aldrig hinner bli gammalt hos SegaGubben som förvisso är seg, men det kompenseras mer än väl av att kunderna kommer och tar godiset från godisbutiken långt innan det ens hunnit börja bli gammalt.
 
 
Här ser vi från Brunnsgatan hur det faktiskt är ganska tomt utanför Sega Gubben.
Det är tack vare att bloggen Brunnsgatan lyckats smyga sig fram när det precis skulle stänga och det inte fanns några pallar fyllda med lyx godis utanför..
 
 
Men ganska vanligt är det också att trottoaren utanför har en eller flera pallar fyllda med Godis av alla sorter och en massa lyx lakrits och fin Choklad, belgisk Choklad, Svensk Choklad och en massa annat. Se bara hur det ser ut,,,
 
Pallaster med Lösgodis
 
Och hur skönt är väl inte det
 
Med en fet rejäl pall Lösgodis & Smågodis direkt utanför Göteborgs Skönaste Godisbutik Sega Gubben.
 
Den som tröttnar på Godis i Godisbutiken kan gå rakt över gatan och köpa Sushi i Sushibaren Yoshi, så det så.
 
 
Det har mamma sagt och hon är bra.
Tjena!
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar